Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra København til Bornholm

DAT flyver over 100 gange om ugen mellem København og Bornholm. Med en rejsetid på 40 minutter er et besøg på solskinsøen pludselig blevet en nem beslutning.

Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt.

 

Fordele når du flyver med DAT

 

Book nu

ØEN FYLDT MED OPLEVELSER 

På Bornholm er man midt i den mest overvældende og smukke natur. Her kan man slappe af på Europas fineste sandstrande med krystalklart badevand og gå skønne vandreture i klipperne langs kysten.

Øen tilbyder outdoor-oplevelser for alle. Du kan rappelle, cykle MTB, sejle havkajak og meget mere. Gennem årtier har kunsthåndværkere søgt mod øen, og øen har da også fået titlen som ’’World Craft Region’’ grundet den høje kvalitet i kunsthåndværket på øen. Og endelig bør en tur til øen inkludere nogle af de mange lokalt producerede madvarer, delikatesser og en tur i en øens gode restauranter.

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm her.

Download Destinations Bornholms App

REJSETIDER TIL KØBENHAVNS LUFTHAVN

Helsingør 54 min
Køge 35 min
Ringsted 42 min
Roskilde 33 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro og der kører både bus og flytaxi direkte fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Billig lejebil med DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag. Book her

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.