Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Billund til Bornholm

Oplev Bornholm. Flyvetiden er kun 1 time og 5 minutter.

Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Med den korte rejsetid og nem online check-in sparer du en masse tid og undgår desuden frustrationer over f.eks. bilkøer.

Fordele når du flyver med DAT

Flyveplan 2020

Højsæson: uge 14 - 42

4 ugentlige afgange

30 marts. - 18 okt. 

Uge 14 - 42

 

 

 

 

 

Rute

Afgang

Flight

Man

Tors

Fre

Søn

BLL - RNN

13:15

DX62

X

 

 

 

 

14:15

DX62

 

X

 

 

 

16:55

DX62

 

 

X

X

RNN - BLL

11:30

DX61

X

 

 

 

 

12:45

DX61

 

X

 

 

 

15;20

DX61

 

 

X

X

 

Sommersæson: uge 27 - 32

5 ugentlige afgange

29Jun-09Aug

Uge 27 - 32

 

 

 

 

 

 

Rute

Afgang

Flight

Man

Tors

Fre

Lør

Søn

BLL-RNN

12:00

DX62

 

 

X

 

 

 

13:15

DX62

X

 

 

 

 

 

15:30

DX62

 

X

 

X

 

 

18:00

DX70

 

 

X

 

 

 

21:00

DX62

 

 

 

 

X

RNN-BLL

10:15

DX61

 

 

X

 

 

 

11:30

DX61

X

 

 

 

 

 

12:55

DX69

 

 

 

 

X

 

13:45

DX61

 

X

 

X

 

 

19:25

DX61

 

 

 

 

X

 

Book nu

 

BORNHOLM – DANMARKS KLIPPEØ

Mange siger, at Bornholm er hele Danmark i en nøddeskal, så tager du fly fra Billund til Bornholm, kan du opleve meget af det, Danmark har at byde på. Her er bakker, grønt og frodigt agerland og masser af skov. Derudover er Bornholm det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve klipper.

Du kan gå en tur i Helligdomsklipperne, en dansk naturskat, der består af en række forrevne 22 meter høje kystklipper og grotter. Du kan også besøge Ekkodalen, Bornholms største sprækkedal, der strækker sig over hele 12 km, og desuden byder på en helt fantastisk naturoplevelse.

HAMMERSHUS – DANMARKS STØRSTE BORGRUIN

Udover en helt fantastisk natur er et besøg til Hammershus – Danmarks største borgruin og Bornholms største turistattraktion – et must når du holder ferie på Bornholm. Hammershus var hadet af datidens bornholmere. Det var der skatterne skulle afleveres og der forbrydere blev dømt og straffet af et brutalt middelalderligt retsvæsen.

Når du tager fly fra Billund til Bornholm, finder du en ø spækket med oplevelser, hvor du blandt andet kan tage på keramikmuseum, besøge Bornholms Sommerfuglepark eller blot slappe af ved Dueodde strand, hvor du finder det fineste hvide strandsand, man kan opdrive i Danmark.

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm her.

 

 

 

Rejsetider til Billund Lufthavn

Esbjerg 52 min
Herning 36 min
Kolding 38 min
Vejle 26 min
Aarhus 1 time og 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Billund Lufthavn betjenes af et stort antal offentlige busser. De mange busser forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus og der kører både bus og flytaxi til og fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Billig lejebil med DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag.

Book her.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.