Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Billund til Bornholm

DAT har 4 ugentlige flyvninger mellem Billund og Bornholm. Flyvetiden er kun 1 time og 15 minutter og ruten flyves frem til udgangen af 2018.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Med den korte rejsetid og nem online check-in sparer du en masse tid og undgår desuden frustrationer over ex. bilkøer. Du kan i stedet nyde en frisk kop kaffe eller te i ro og mag, serveret af vores crew. Det er alt sammen inkluderet i din billet, når du skal med fly fra Billund til Bornholm.

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

FLYV TIL BORNHOLM - VERDENS BEDSTE GOURMET-Ø

Danskernes helt egen ferieø Bornholm er nomineret til titlen, ”Worlds Best Island 2018”, og kan ovenikøbet prale af, at være det sted i Danmark med flest solskinstimer. Det giver desuden de bedste forudsætninger for godt vejr, når du skal med fly fra Billund til Bornholm på ferie. Nomineringen til ”Verdens bedste ø 2018”  kommer fra det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, som især fremhæver Bornholms kulinariske oplevelser. Magasinets flere millioner læsere afgør den endelige kåring af verdens bedste ø til august.

Derudover har den norske rejseblog "The Travel Inspector" være på besøg i 2016, og skrevet et oplæg om kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem. Han har nu posted et opslag, der giver jenterne en god grund til at rejse med fly fra Billund til Bornholm. Læs opslaget og find inspiration her.

BORNHOLM – DANMARKS KLIPPEØ

Mange siger, at Bornholm er hele Danmark i en nøddeskal, så tager du fly fra Billund til Bornholm, kan du opleve meget af det, Danmark har at byde på. Her er bakker, grønt og frodigt agerland og masser af skov. Derudover er Bornholm det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve klipper.

Du kan gå en tur i Helligdomsklipperne, en dansk naturskat, der består af en række forrevne 22 meter høje kystklipper og grotter. Du kan også besøge Ekkodalen, Bornholms største sprækkedal, der strækker sig over hele 12 km, og desuden byder på en helt fantastisk naturoplevelse.

HAMMERSHUS – DANMARKS STØRSTE BORGRUIN

Udover en helt fantastisk natur er et besøg til Hammershus – Danmarks største borgruin og Bornholms største turistattraktion – et must når du holder ferie på Bornholm. Hammershus var hadet af datidens bornholmere. Det var der skatterne skulle afleveres og der forbrydere blev dømt og straffet af et brutalt middelalderligt retsvæsen.

Når du tager fly fra Billund til Bornholm, finder du en ø spækket med oplevelser, hvor du blandt andet kan tage på keramikmuseum, besøge Bornholms Sommerfuglepark eller blot slappe af ved Dueodde strand, hvor du finder det fineste hvide strandsand, man kan opdrive i Danmark.

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm på Bornholm.info.dk

Rejsetider til Billund Lufthavn

Esbjerg 52 min
Herning 36 min
Kolding 38 min
Vejle 26 min
Aarhus 1 t 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Billund Lufthavn betjenes af et stort antal offentlige busser. De mange busser forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus og der kører både bus og flytaxi til og fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.