Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Aalborg til Bornholm

DAT flyver mellem Nordjyllands hovedstad Aalborg og solskinsøen Bornholm, og så tager det kun 1 time og 10 minutter at komme frem.

Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse fra Aalborg til Bornholm så behagelig som muligt.

Selvom det kan være en dyr fornøjelse at tage på solskinsferie, sikrer vi også at både de studerende og de ældre kan have råd til rejsen. Med rabat på billetter til seniorer og studerende på fly til Bornholm, bliver der også råd til oplevelser og is på solskinsøen.  

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

Flyveplan 2020

Højsæson: uge 14 - 37

3 ugentlige afgange

30Mar-13Sep

Uge 14 - 37

 

 

 

 

Rute

Afgang

Flight

Ons

Fre

Søn

AAL-RNN

13:15

DX64

X

X

 

 

21:30

DX64

 

 

X

RNN-AAL

11:30

DX63

X

X

 

 

19:50

DX63

 

 

X

 

Sommersæson: uge 27 - 32

4 ugentlige afgange

29Jun-09Aug

Uge 27 - 32

 

 

 

 

 

Rute

Afgang

Flight

Ons

Tors

Fre

Søn

AAL-RNN

13:15

DX64

X

 

X

 

 

13:40

DX64

 

 

 

X

 

19:10

DX64

 

X

 

 

RNN-AAL

11:30

DX63

X

 

X

 

 

12:00

DX63

 

 

 

X

 

17:30

DX63

 

X

 

 

ØEN FYLDT MED OPLEVELSER

På Bornholm er man midt i den mest overvældende og smukke natur. Her kan man slappe af på Europas fineste sandstrande med krystalklart badevand og gå skønne vandreture i klipperne langs kysten.

Hvad kan jeg opleve på Bornholm?

  • Ertholmene, bestående af Christiansø, Frederiksø og Græsholm. Ca. 20 km nordøst for Bornholm kan du opleve de tre øer, hvor du kan se gamle velbevarede bygninger og fæstninger værker fra flere historiske perioder.
  • I Paradisbakkerne kan du finde en af de tre største rokkesten på Bornholm. I Paradisbakkerne finder du den største og eneste rokkesten, som rent faktisk stadig kan rokke. Rokkestenen er en såkaldt vandreblok, som indlandsisen har transponeret til Paradisbakkerne. Stenen vejer ca. 35 tons og måler 4x3x2 meter.
  • Brændesgårdshaven er det perfekte sted, hvis du har hele familien med. I Danmarks ældste forlystelsespark er der legeland, vandland, dyrepark og meget mere.
  • Tovbanen ved Opalsøen er klart et besøg værd, hvis du er til fart, sjov og flotte omgivelser. Banen er 290 meter lang og har en højdeforskel på 48 meter, og du kan opnå en fart op til 70 km/t.
  • Himalaya klippen ved Vang Granitbrud er et idyllisk sted tæt på byen Vang. I 1996  blev Vang Granitbrud ophørt med at være et aktivt granitbrud. Masser ændringer er sket siden, bruddet er nu lavet om til rekreativt område for natur og friluftsliv. Du finder Himalaya klippen bagerst i granitbruddet i en lille sø. 

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm her.

Rejsetider til Aalborg Lufthavn

Frederikshavn 46 min
Klitmøller 1 time 22 min
Randers 64 min
Skagen 1 time 14 min
Viborg 1 time 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Aalborg Lufthavn har flere daglige busruter til og fra lufthavnen og der kører både bus og flytaxi fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

BILLIG LEJEBIL MED DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag. Book her.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.