Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv fra Aalborg til Bornholm

DAT flyver mellem Nordjyllands hovedstad Aalborg og solskinsøen Bornholm, og så tager det kun 1 time og 15 minutter at komme frem.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse fra Aalborg til Bornholm så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet, når du flyver fra Aalborg til Bornholm.

Selvom det kan være en dyr fornøjelse at tage på solskinsferie, sikrer vi også at både de studerende og de ældre kan have råd til rejsen. Med rabat på billetter til seniorer og studerende på fly til Bornholm, bliver der også råd til oplevelser og is på solskinsøen.  

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

Når du flyver fra Aalborg til Bornholm, finder du et væld af oplevelser for hele familien. Der er oplevelser for hele familien på Bornholm – lige fra seniorerne og til de helt små børn. Men der er også rig mulighed for bare at slappe af og nyde ferien.

Når du skal med fly fra Aalborg til Bornholm, er det en oplagt mulighed at tage familien med en tur i en af Danmarks ældste legeland Brændegårdshaven. Parken var i starten blot en bondegård med Bornholms smukkest have, men i 1933 åbnede parken for offentligheden, og det er til stor glæde, når familien flyver fra Aalborg.

Flyver du til Bornholm fra Aalborg, kan du også tage et smut i en af de skove, der er på Bornholm. Her har du mulighed for at finde en af de tre rokkesten. I dag er det dog kun den ene af stenene, der faktisk kan rokke. Stenen finder du i Paradisbakkerne, hvor der også er god mulighed for at nyde Bornholms smukke natur og gå en tur igennem Almindingen ( Danmarks femtestørste skov). Her kan du tage en gåtur på en af de mange stier og vandre gennem sprækkedale forbi øens berømte Ekkodal.

FLYV FRA AALBORG TIL BORNHOLM – ØEN FYLDT MED OPLEVELSER

Danskernes helt egen ferieø Bornholm er nomineret til ”Worlds Best Island 2018”.

Derudover har den norske rejseblog ”The Travel Inspector” været på besøg i 2016, og skrevet et blogindlæg, der giver alle en god grund til at rejse med fly fra Aalborg til Bornhom. Læs indlægget og find endnu flere gode grunde til at flyve til Bornholm her.

HVAD KAN JEG OPLEVE PÅ BORNHOLM?

  • Ertholmene, bestående af Christiansø, Frederiksø og Græsholm. Ca. 20 km nordøst for Bornholm kan du opleve de tre øer, hvor du kan se gamle velbevarede bygninger og fæstninger værker fra flere historiske perioder.
  • I Paradisbakkerne kan du finde en af de tre største rokkesten på Bornholm. I Paradisbakkerne finder du den største og eneste rokkesten, som rent faktisk stadig kan rokke. Rokkestenen er en såkaldt vandreblok, som indlandsisen har transponeret til Paradisbakkerne. Stenen vejer ca. 35 tons og måler 4x3x2 meter.
  • Brændesgårdshaven er det perfekte sted, hvis du har hele familien med. I Danmarks ældste forlystelsespark er der legeland, vandland, dyrepark og meget mere.
  • Tovbanen ved Opalsøen er klart et besøg værd, hvis du er til fart, sjov og flotte omgivelser. Banen er 290 meter lang og har en højdeforskel på 48 meter, og du kan opnå en fart op til 70 km/t.

Find mange flere oplevelser på Bornholm på Bornholm.info.dk

Rejsetider til Aalborg Lufthavn

Frederikshavn 46 min
Klitmøller 1 time 22 min
Randers 64 min
Skagen 1 time 14 min
Viborg 1 time 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Aalborg Lufthavn har flere daglige busruter til og fra lufthavnen og der kører både bus og flytaxi fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.