SAFE TRAVEL MED DAT

SAFE TRAVEL MED DAT

For os er sundhed og sikkerhed for vores kunder og besætning den største prioritet. Især under coronavirus-epidemien er opmærksomhed omkring renlighed og hygiejne et vigtigt emne under vores daglige flyninger.

Alle procedurer er i overensstemmelse med den regerings anbefalinger. Alle sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger opdateres og justeres ifølge nyeste tiltag og påbud.

Afhængigt af hvilket land du rejser inden for, til eller fra med os, så sørg for at læse de respektive regeringsanbefalinger og vejledninger:
Danmark
Norge
Italien
Tyskland
UK / Skotland

 

Her er et hurtigt kig bag kulisserne.

 

Sådan gør vi din rejse så sikkert som muligt:

REN KABINE LUFT

Luften i vores kabine er normalt en blanding af frisk luft udefra og luft der er kørt gennem ekstremt effektive recirkulationsventilatorer, der fjerner større partikler som støv og pollen ned til bakterielle størrelser og virusser.  

For at opnå den renest mulige kabineluft, holder vi recirkulationsventilatorerne slukket. Selvom de er ekstremt effektive, betyder at kun frisk luft tilføres i kabinen.

 

RENGØRING AF KABINE

Vi rengører vores fly efter hver tur. Rengøringen følger en bestemt tidsplan og varierer fra lettere rengøring til almindelig vask, hvori rengøringsprocedurer for nylig blevet gjort endnu mere omfattende. 

Om natten rengøres kabinen med desinfektionsvæsker for at sikre, at mulige bakterier og bakterier på overflader fjernes.

 

FORHOLDSREGLER UNDER FLYVNING 

Alle vores fly er udstyret med hygiejneudstyr og vigtigst af alt en fuld uddannet besætning, der bærer handsker og ansigtsmasker for at kunne holde passagerer og besætningen sikre og trygge under hele rejsen. 

Hvis en passager mistænkes for at være inficeret eller udvikler symptomer under flyvningen, placeres kunden så vidt med afstand til andre passagerer. 

Idet DAT har free-seating om bord, vil besætningen anbefale rejsende at holde afstand mellem hinanden og sprede sig på ikke-udsolgte flyvninger.

Derudover er al catering og service ombord suspenderet for at reducere personlig kontakt til et minimum.

 

IND- OG UDSTIGNING AF FLYET 

Vi anbefaler at holde afstand til andre rejsende under indtjekning og ved gaten. Under ind- og udstigning af DAT-flyet vil vores besætning påminde passagerer om at holde passende afstand til hinanden.

 

HVAD KAN KUNDERNE GØR? 

Vi følger og holder os hele tiden opdateret med instruktionerne fra World Health Organization og anbefaler derfor:

En god håndhygiejne. God håndhygiejne er anbefalet, som den første metode til at forhindre spredning af virussen. Vask hænderne grundigt og rør ikke ved dine øjne, næse eller mund, hvis du ikke har vasket dine hænder. Hvis det ikke er muligt at vaske hænderne, f.eks. under flyvningen skal du bruge håndsprit.

Det kan også være en god idé at bruge engangsklude til at desinficerer overflader rundt om dit sæde, som du oftest kunne finde på at rører under flyvningen.

Og for din egen og andre rejsenes sikkerhed, bedes du ikke rejse, hvis du føler dig utilpas eller har tegn på infektion. 

 

EASA-ANBEFALINGER

Den Europæiske Unions luftfartssikkerhedsagentur (EASA) har offentliggjort anbefalinger til luftfartsselskaber om, hvordan de skal operere i COVID-19-tiden. Alle vores forebyggende forholdsregler før, under og efter din flyrejse med os er i fuld overensstemmelse med EASAs anbefalinger til COVID-19.

 

Kontakt 

 

For yderligere rejseinformation, information om vores tidsplan eller refusionsanmodninger bedes du sende os en e-mail til kundeservice@dat.dk.