Nød du legen - her er stegen

16-03-2018

Du kan få steg - næsten. LEGO House har en familierestaurant, som kombinerer madoplevelsen med at bygge LEGO klodser, og en gourmetrestaurant der byder på kulinariske oplevelser i topklasse.

Som den eneste restaurant i verden kombinerer familierestauranten MINI CHEF madoplevelsen med at du som gæst bygger din egen menubestilling i LEGO klodser. Når du har kreeret din bestilling, bliver den scannet og sendt ud til køkkenet, som er befolket af minifigurer. Maden kommer så retur via et samlebånd helt som når LEGO klodser støbes på fabrikken. Den færdige mad serveres af to robotter.

Bag maden står Mikkel Laursen, der er køkkenchef for restauranterne i LEGO House. Han vandt prisen som årets kok i Danmark i 2016.

- Vi har fra starten haft et mål om at udvikle et spisested, hvor hele familien både kan få et godt måltid og en helstøbt LEGO oplevelse og det lever vores MINI CHEF fuldt ud op til. Det er sjovt at opleve hele processen fra man bygger maden, følger med i LEGO figurernes ’arbejde i køkkenet’ og til man ser sin helt egen servering bevæge sig ned af samlebåndet og blive overrakt af en robot, siger Jesper Vilstrup, direktør i LEGO House.

Kulinariske oplevelser med et elegant twist

LEGO House åbner desuden restauranten LE GOURMET, der som navnet antyder er en gourmetrestaurant. Restauranten kommer til at byde på raffinerede kulinariske kreationer med et LEGO twist, hvor gæsterne bliver inddraget i oplevelsen. Målet er at skabe et sted, der egner sig til en god og hyggelig madoplevelse med venner og familie – og er et naturligt valg til en middag med forretningsforbindelser. 

For at sikre, at det høje ambitionsniveau bliver indfriet fra begyndelsen, har LEGO House hentet konsulenthjælp fra bl.a. Nicolai Nørregaard, som er én af skaberne af den anerkendte gourmetrestaurant Kadeau.

Udover de to komplette restaurantkoncepter kan de besøgende i LEGO House forsyne sig med en hurtig snack, en kop kaffe eller en sandwich i cafeen BRICKACCINO. Alle spisestederne i LEGO House ligger i husets offentlige område og kræver således ikke billet.