Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv billigt fra Midtjylland til København

Nu kan du flyve billigt fra Mitdjylland til København. Du sparer hele 50% pr. flyvning på billetterne til 199 kr. pr. vej. Men du skal være hurtig, for der er kun et meget begrænset antal pr. uge.

Vi flyver fra den jyske hede til hovedstaden op til 7 gange dagligt, og det tager kun 50 minutter. Uanset om turen står på hygge eller forretning i Københavnstrup, så er muligheden for billig og effektiv transport pludselig langt mere tilgængelig.

Når du rejser med DAT, kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er inkluderet i din billet.

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

Weekendtur i hovedstaden

Det går hurtigt, når du flyver direkte fra Midtjyllands Lufthavn til København. Det gør hovedstaden ideel til en hyggelig weekendtur med familie eller venner.

Rejsetider til Midtjyllands Lufthavn

Billund 58 min
Herning 28 min
Silkeborg 36 min
Viborg 28 min
Aarhus 1 time 8 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.