Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv til Midtjylland tilKøbenhavn

På daglig basis flyver DAT op til 9 gange mellem Midtjylland og København. Flyvetiden er på kun 50 minutter, så uanset om turen står på forretningsmøde eller hygge i hovedstaden, er muligheden for billig og effektiv transport blevet langt mere tilgængelig.

Når du tager fly fra Midtjylland, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Midtjylland til København. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din flyvetur så behagelig som muligt. På din rejse serverer vores crew altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet, når du flyver fra Midtjylland til København.

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

HVAD KAN JEG OPLEVE I KØBENHAVN?

København byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder, og der er noget at opleve for enhver alder og smag.

De tre mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, der byder på magiske oplevelser. Statuen af Den Lille Havfrue, der byder de rejsende velkommen. Fristaden Christiania, et grønt og bilfrit område, der er bedst kendt for sit alternative samfund. Derudover er en shoppingtur på Strøget et must for de fleste, der rejser til København.

Find flere oplevelser i København på VisitCopenhagen.dk.

Fly Fra midtjylland - PERFEKT TIL FORRETNINGSREJSER

Det er nemt, når du tager fly direkte fra Midtjylland til København. Hovedstaden er ideel til forretningsrejser med masser af fornemme hoteller, kun 15 minutters rejsetid mellem lufthavn og by og let adgang til hele byen med effektiv infrastruktur.

HOTEL I KØBENHAVN – ET VÆLD AF MULIGHEDER

Med det enorme udvalg af hoteller i København, er det nemt at finde et hotel, der passer til enhver smag, men skal forretningsrejsen eller ferien lige have lidt ekstra luksus, er et ophold på Københavns mest kendte og populære luksushoteller et must.

Du kan finde dit hotel i København på trivago.dk.

Rejsetider til Midtjyllands Lufthavn

Billund 58 min
Herning 28 min
Silkeborg 36 min
Viborg 28 min
Aarhus 1 time 8 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.