Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Midtjylland til København

På daglig basis flyver DAT op til 4 gange mellem Midtjylland og København. Flyvetiden er på kun 50 minutter, så uanset om turen står på forretningsmøde eller hygge i hovedstaden, er muligheden for billig og effektiv transport blevet langt mere tilgængelig.

Når du tager fly fra Midtjylland, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Midtjylland til København. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din flyvetur så behagelig som muligt. 

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

HVAD KAN JEG OPLEVE I KØBENHAVN?

København byder på et væld af spændende oplevelser og seværdigheder, og der er noget at opleve for enhver alder og smag.

De tre mest kendte attraktioner i byen er sandsynligvis den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, der byder på magiske oplevelser. Statuen af Den Lille Havfrue, der byder de rejsende velkommen. Fristaden Christiania, et grønt og bilfrit område, der er bedst kendt for sit alternative samfund. Derudover er en shoppingtur på Strøget et must for de fleste, der rejser til København.

Find flere oplevelser i København her.

FLY FRA MIDTJYLLAND - PERFEKT TIL FORRETNINGSREJSER

Det er nemt, når du tager fly direkte fra Midtjylland til København. Hovedstaden er ideel til forretningsrejser med masser af fornemme hoteller, kun 15 minutters rejsetid mellem lufthavn og by og let adgang til hele byen med effektiv infrastruktur.

HOTEL I KØBENHAVN – ET VÆLD AF MULIGHEDER

Med det enorme udvalg af hoteller i København, er det nemt at finde et hotel, der passer til enhver smag, men skal forretningsrejsen eller ferien lige have lidt ekstra luksus, er et ophold på Københavns mest kendte og populære luksushoteller et must.

  • Hotel d´Angleterre, beliggende på Kongens Nytorv, er bare en af Københavns 4 femstjernede hoteller, der blandt andet kan byde på lækker mad fra deres egen restaurant.
  • Radisson Blu Royal Hotel, et eksklusivt hotel der er beliggende på Vesterbro i København tæt ved Tivoli og Københavns Hovedbanegård, og en del af den internationale Radisson-kæde.
  • Scandic Palace Hotel omtalt som Paladshotellet, er et hotel på Rådhuspladsen i København udnævnt til "Denmark´s Leading Hotel" og " Denmark´s Leading Business Hotel" ved World Travel Awards 2013 og 2014.
  • AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Det 4-stjernede designhotel, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, har en central beliggenhed tæt på både Københavns centrum og Kastrup lufthavn. Hotellet tilbyder alt fra eksklusive madoplevelser, til afslapning og wellness i Bella Sky Spa og unikke mødefaciliteter.

Du kan finde dit hotel i København her.

Rejsetider til Midtjyllands Lufthavn

Billund 58 min
Herning 28 min
Silkeborg 36 min
Viborg 28 min
Aarhus 1 time 8 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.