Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Midtjylland til Bornholm

Oplev Bornholm. Flyvetiden fra Midtjyllands Lufthavn til Bornholm er kun på 1 time og 15 minutter.

DAT flyver denne direkte rute i ugerne 20 - 42 2020. DAT flyver ellers denne rute hele året, via København. 

Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Med den korte rejsetid og nem online check-in sparer du en masse tid og undgår desuden frustrationer over f.eks. bilkøer.

Fordele når du flyver med DAT

 

Book nu

 

Flyv med DAT til en af Europas bedste ferieøer

Når du tager fly fra Midtjylland til Bornholm, finder du en ø spækket med oplevelser, hvor du blandt andet kan tage på keramikmuseum, besøge Bornholms Sommerfuglepark eller blot slappe af ved Dueodde strand, hvor du finder det fineste hvide strandsand, man kan opdrive i Danmark.

Udover en helt fantastisk natur er et besøg til Hammershus – Danmarks største borgruin og turistattraktion – et must når du holder ferie på Bornholm. Her kan du virkelig få gang i fantasien og opleve den bornholmske historie. Du får også en del sjove oplevelser på Hammershus, da der er masser at lave inde på den store borg og i naturåmrådet. Dermed kan du købe lækker dansk mad i resturanten, mens du nyder denne smukkes udsigt af Hammershus, havet og landskabet.

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm her.

 

Rejsetider til Midtjyllands Lufthavn

Billund 58 min
Herning 28 min
Silkeborg 36 min
Viborg 28 min
Aarhus 1 time og 8 min

TIL LUFTHAVNEN MED BUS ELLER TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Billig lejebil med DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag. Book her

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.