Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra København til Midtjylland

DAT har op til 4 daglige flyvninger mellem København og Midtjylland. Flyvetiden er kun 50 minutter, så uanset om turen står på afslapning i det århusianske eller forretning i det midtjyske, er turen mellem hjertet af Midtjylland og nationens hovedstad pludselig blevet meget nemmere og hurtigere.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt, når du skal med fly fra København til Midtjylland. Når du skal med fly fra København til Midtjylland undgår du kø og stress. Samtidig sparer du en masse tid, og så kan du oven i købet sætte dig og slappe af med en kop frisklavet kaffe. Det er alt sammen inkluderet i din billet, når du skal flyve fra København til Midtjylland.´

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

FLYV FRA KØBENHAVN TIL MIDTJYLLAND – PERFEKT TIL FORRETNINGSREJSEN

Det er nemt og hurtigt, når du flyver direkte fra København til Midtjyllands Lufthavn. Midtjyllands Lufthavn ligger centralt i Jylland og med blot 30 minutters kørsel mellem lufthavn og ikke mindre end 5 af Midtjyllands storbyer, er Midtjyllands Lufthavn ideel, når der skal arrangeres forretningsrejse til den midterste del af Danmark.

Oplevelsesmekka i Midtjylland

Under en halv time fra Midtjyllands Lufthavn ligger et af Skandinaviens største oplevelsescentre. MCH i Herning besøges årligt af omkring 900.000 gæster fra forventningsfyldte sport- og musikfans til professionelle kongresgæster. På billedet ses Jyske Bank BOXEN med ny foyer.

OPLEV NATUR I VERDENSKLASSE

Udover kulturelle oplevelser og spændende attraktioner byder Midtjylland på natur i verdensklasse, blandt andet Limfjorden, der indbyder til en masse aktiviteter på vandet. Midtjylland giver dig mange muligheder for at give dig i kast med en aktiv ferie, når du planlægger rejsen med fly fra København til Midtjylland.

Hvad kan jeg opleve I MIDTJYLLAND?

På blot 30 min. kørsel fra Midtjyllands Lufthavn kan du nå både Viborg, Skive, Holstebro, Silkeborg og Herning, der alle byder på vidt forskellige oplevelser.

I Silkeborg kan du blandt andet gå en tur rundt om Silkeborg Søerne, eller møde de fantastiske dyr i AQUASilkeborg Ørnereservat inviterer publikum indenfor i rovfuglenes fascinerende verden og i Labyrinthia er der rig mulighed for at få masser af motion til både hoved og ben, når du skal finde vej ud af labyrinterne.

Skive er mere kendt for sine mange flotte herregårde og fantastiske naturoplevelser, heriblandt muligheden for at se verdens største kalkmine – Mønsted Kalkgruber, en endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange.

Du kan finde flere oplevelser i Midtjylland og resten af Jylland her.

Rejsetider til Københavns Lufthavn

Helsingør 54 min
Køge 35 min
Ringsted 42 min
Roskilde 33 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro og der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.