Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra København til Aalborg

DAT flyver 34 gange mellem København og Aalborg.  Flyvetiden er kun 45 minutter, så uanset om turen står på eller forretning, er turen mellem nationens hovedstad og Aalborg pludselig blevet meget nemmere og hurtigere.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt, når du skal med fly fra København til Aalborg. Når du skal med fly undgår du kø og stress. Samtidig sparer du en masse tid, og så kan du oven i købet sætte dig og slappe af med en kop frisklavet kaffe. Det er alt sammen inkluderet i din billet, når du skal flyve fra København til Aalborg.

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

 

ERHVERVSPAKKER

Hvis du ofte flyver på en af vores ruter så har du brug for en aftale, der sikrer dig fuld fleksibilitet med hensyn til ombooking, afbestilling o.lign. Du har med andre ord brug for en erhvervsaftale, der giver gode fordele. 

Se vores ervervspakker her.

 

 

FLYV TIL AALBORG – DEN GLADE JYSKE STORBY

Når du rejser med fly fra Bornholm til Aalborg, har du muligheden for at besøge en levende by med puls, glad atmosfære og ikke mindst shopping, og det er uanset om du besøger Aalborg om dagen eller om aftenen. I Aalborg er der altid masser af liv og glade dage.

Aalborg er Danmarks fjerde største by med ca 160.000 indbyggere. Den nordjyske storby blomstrer og opnåede endda status som Europas lykkeligste by i 2016. Det var vikingerne, der grundlagde Aalborg og gennem tiden udviklede byen sig fortsat. Det betød, at byen blev en af Skandinaviens travleste handelsbyer i middelalderen. 

I dag er Aalborg stadig en handels- og industriby, de mest kendte virksomheder der ligger i Aalborg er De Danske Spritfabrikker og Aalborg Portland.

HVAD KAN JEG OPLEVE I AALBORG?

Når du rejser med fly fra Bornholm til Aalborg er der rig mulighed for at finde oplevelser tæt på storbyen.

  • Hør om byens mere end 1200 år gamle historie på Aalborg historiske museum 
  • Tag en svømmetur i Aalborg Havnebad. Havnebadet består af fire bassiner, heraf er der to lave bassiner – børnebassinet og legebassinet, som har en dybe på 70 hhv. 90 cm og er med fast bund. Udspringsbassinet og motionsbassinet har en dybde på 5m og 2m og er forsynet med sikkerhedsnet.
  • Besøg Aalborgtårnet. Det blev i 1933 opført i anledning af en erhvervsudstilling. Efter udstillingen var det planen det skulle rives ned igen, men det blev opkøbt og lavet om til restaurant, hvor man kan få noget at spise og drikke fra bistroen, som ligger over 105 meter over havets overflade, med 360-graders panorama udsigt ud over Aalborg.
  • Besøg Springeren – et maritimt oplevelsescenter, hvor du kan opleve over 600 modelskibe i forskellige størrelser, med masser af historier fra bl.a. Aalborg Havn, Aalborg Værft, Farvandsvæsenet og Søværnet.

Byen rummer også andre museer og ting som er værd at se, såsom museum of modern artGråbrødrekloster Museum og Aalborg Zoo

Du kan finde flere oplevelser i Aalborg her.

Rejsetider til Københavns Lufthavn

Helsingør 54 min
Køge 35 min
Ringsted 42 min
Roskilde 33 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro og der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.