Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Esbjerg til Stavanger

DAT flyver mellem Esbjerg og Stavanger, og rejsetiden er på kun 1 time og 10 minutter.

Når du rejser med DAT, kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan, for at gøre din flyvetur fra Esbjerg til Stavanger så behagelig som muligt. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Esbjerg til Stavanger. På rejsen server vores crew morgenmad eller smørrebrød alt efter tidspunktet for din afgang. Hos DAT vil vi gøre alt for at sikre dig en behagelig tur, hver gang du tager fly fra Esbjerg til Stavanger.

Byen med de naturlige højdepunkter

Besøg betagende smukke Stavanger, der sammen med nabobyen Sandnes i 2008 var europæisk kulturhovedstad. Omgivelserne byder på smukke fjorde, høje fjelde og lange hvis sandstrande (Foto: VisitNorway).

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

FLYV TIL STAVANGER – NORGES KULTURELLE HOVEDSTAD

Når du rejser med fly fra Esbjerg til Stavanger, har du mulighed for at opleve en by fyldt med den bedste norske kultur. Området omkring Stavanger huser mange sceniske naturattraktioner, herunder Lysefjorden, Solastranden og – ikke mindst – Preikestolen, der fra sin beliggenhed 604 meter over havets overflade er den mest besøgte attraktion i Rogaland fylke.

Stavanger er Norges fjerde største bykommune med 132.729 indbyggere. Den sydnorske storby blomstrer og opnåede endda status som Europas kulturhovedstad i 2008. Stavanger regnes i dag som centrum for Norges olieindustri og er en af Europas energihovedstæder og kaldes ofte "oliehovedstaden".

Stavanger er en universitetsby og hjem for en række højere uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter. Dette kommer til udtryk i byens urbane og livlige atmosfære samt i et varieret udbud af butikker og spisesteder.

HVAD KAN JEG OPLEVE I STAVANGER?

Når du rejser med fly fra Esbjerg til Stavanger er der rig mulighed for at finde oplevelser tæt på storbyen.

  • Preikestolen - Vandreturen fra Preikestolen Fjellstue er omkring seks kilometer lang. Afsæt mindst fire timer til denne krævende tur.
  • Botanisk have - I stavangers botaniske have kan man opleve mere end 3000 arter og sorter fra hele verden.
  • Nuart Stavanger Gadekunst - Stavanger er kendt for sin høje koncentration af gadekunst. Takke være den årlige gadekunstfestival bliver udbudet af kunst større år for år.
  • Gastronomiske oplevelser i Stavanger - Stavanger byder på en lang og varierende række af spisesteder, til både morgen, middag og aften.

Byen rummer også andre museer og ting som er værd at se, såsom det norske oliemuseeum, Stavangers gamle bydel og Flor & Fjære

Du kan finde flere oplevelser i Stavanger her.

Rejsetider til Esbjerg Lufthavn

Billund 40 min
Kolding 37 min
Ribe 28 min
Skjern 44 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører både bus og taxa direkte til Esbjerg Lufthavn og i Stavangeer Lufthavn er der ligeledes både bus og taxa i forbindelse med lufthavnen. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.