Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Esbjerg til Aberdeen

RUTEN STARTER OP IGEN FRA SØNDAG 29 MARTS MED FIRE UGENTLIGE FLYVNINGER FREM TIL NOVEMBER 2020. Book nu

 

DAT flyver 4 dage om ugen mellem Esbjerg og Aberdeen. Flyvetiden er på kun 1 time og 45 minutter, så uanset om turen står på forretningsmøde eller hygge, er muligheden for billig og effektiv transport til Skotland blevet langt mere tilgængeligt.

Oplev Skotlands historiske slotte og den fængslende historie. Aberdeen byder på golf i verdensklasse og der findes et utal af golfperler. Tag på vandretur i det skotske højland og udforsk den storslåede natur. Besøg whisky destillerier og nyd en whiskysmagning. Gå ombord i lækre skotske retter og en pint på pubben. 

Aberdeen er Skotlands tredjestørste by. Besøg også den historiske by Inverness, som er hjemsted for det legendariske Loch Ness-uhyre.

Den unikke golftradition i Skotland

DAT har samarbejde med 4 prestigefyldte golfbaner:  

DAT passagerer får op til 20% rabat. Nævne blot, at du rejser med DAT når der bestilles. Medbring dit boardingkort ved ankomst til golfbanen.

 

Things to do in and around Aberdeen 

 

Forretningsrejse

Nyd vores service ombord, vi serverer et business lignende cateringkoncept. Derudover byder vi på kolde drikkevarer og kaffe/the samt chokolade – selvfølgelig inkluderet i billetprisen.

Den billigste billet koster kr. 449. 

Vores firmaaftaler er til virksomheder med høj rejseaktivitet. Vi vil se på jeres forbrug og skræddersy den optimale aftale til jer.

Kontakt os på 76923040 eller kundeserivce@dat.dk.

Lufthavn

Hvordan kommer jeg nemmest til Esbjerg eller Aberdeen lufthavn? Hvor kan jeg parkere? Hvor meget koster en taxa? Og hvilke offentlige transportmidler er tilgængelige?

Se alle relevante informationer om parkering, offentlig transport til- og fra lufthavnen, taxa- og biludlejning, mødefaciliteter, cafeteria og tax-free muligheder og meget her:

Esbjerg Airport

Aberdeen Airport

 

 

 

 

  

 

Vi ses i Esbjerg! 

Klik på kortet og find også information om de omkringliggende byer.

Esbjerg - byen ved Vesterhav og Vadehav

Besøg 'Visit Esbjeg' og find information og inspiration til oplevelser for dig og din familie i og omkring Esbjerg - alt om seværdigheder, naturoplevelser, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, shopping, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger.

Legoland i BIllund

Esbjerg er en del af Legoland - Billund Resort og med Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet lige uden for døren, er Esbjerg ideel som udgangspunkt for at både ung og gammel kan få unikke naturoplevelser og spændende forlystelser hele året rundt.

Læs mere her.