Find din rejse

    • + Rejse med børn

Bornholm 2020

Flyv med DAT til en af Europas bedste ferieøer

DAT udvider forbindelser til Bornholm med flere afgange fra flere lufthavne i sommeren 2020. 

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler har inviteret deres 600.000 læsere til at stemme på deres yndlings rejsedestination. Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca.

”Bornholm er populær som aldrig før og såvel danskere som udlændinge vælger i stigende grad Bornholm til som feriedestination. Derfor er vi også glade for, at DAT opruster og giver flere muligheden for at vælge Bornholm til’’ siger Pernilla Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

Gode flyvemuligheder til solskinsøen

Klik på den ønskede afrejse lufthavn for at se sommerens flyveplan.  

Flyv direkte til Bornholm fra:

Flyv indirekte til Bornholm fra:

  • Saarbrücken via Berlin
  • Stavanger via Billund
  • Stord via Billund

 

 

Book nu 

 

Oplev Bornholm

På Bornholm er man midt i den mest overvældende og smukke natur. Her kan man slappe af på Europas fineste sandstrande med krystalklart badevand og gå skønne vandreture i klipperne langs kysten. Øen tilbyder outdoor-oplevelser for alle. Du kan rappelle, cykle MTB, sejle havkajak og meget mere. Gennem årtier har kunsthåndværkere søgt mod øen, og øen har da også fået titlen som ’’World Craft Region’’ grundet den høje kvalitet i kunsthåndværket på øen. Og endelig bør en tur til øen inkludere nogle af de mange lokalt producerede madvarer og delikatesser og en tur i en øens gode restauranter.

Find inspiration her.

Download Destinations Bornholms App

 

 

 

 

Alle billederne af Bornholm er taget fra fotograf og forfatter Janne Vestergaard, der ligeledes står bag den store Instagramprofil, BornholmBornholmBornholm, som har knap 35.000 følgere. DAT har lavet en bog "BornholmBornholmBornholm - Kysten rundt" i samarbejde med BornholmBornholmBornholm. 

Bogen er på 300 sider og viser i mere end 200 billeder, udvalgte steder langs kysten, primært natursteder, som forfatteren holder meget af. De store kendte attraktioner er med, men også de mindre og knap så kendte.

Bogen kan købes her eller ved DATs kundeservice kontor i Rønne Lufthavn. 

 

Flyvetider til Bornholm

København (CPH) 40 min.
Billund (BLL) 1 time og 5 min.
Aarhus (AAR) 1 time og 5 min. 
Berlin (TXL) 1 time og 5 min.
Aalborg (AAL) 1 time og 10 min.
Midtjylland (KRP) 1 time og 15 min.

Billig lejebil med DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag.  Book her

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.