Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til Midtjylland

I sommeren 2020 flyver DAT direkte fra Bornholm til Midtjylland. Flyvetiden er kun 1 time og 15 minutter, så uanset om turen står på afslapning i det århusianske eller forretning i det midtjyske, er turen mellem hjertet af Midtjylland og nationens hovedstad pludselig blevet nemmere og hurtigere.

DAT flyver denne direkte rute i ugerne 20 - 42 2020. DAT flyver ellers denne rute hele året, via København. 

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt, når du skal med fly fra København til Midtjylland. Når du skal med fly fra København til Midtjylland undgår du kø og stress. Samtidig sparer du en masse tid, og så kan du oven i købet sætte dig og slappe af med en kop frisklavet kaffe. Det er alt sammen inkluderet i din billet, når du skal med fly fra København til Midtjylland.´

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

 

FLYV FRA KØBENHAVN TIL MIDTJYLLAND – PERFEKT TIL FORRETNINGSREJSEN

Det er nemt og hurtigt, når du flyver direkte fra København til Midtjyllands Lufthavn. Midtjyllands Lufthavn ligger centralt i Jylland og med blot 30 minutters kørsel mellem lufthavn og ikke mindre end 5 af Midtjyllands storbyer, er Midtjyllands Lufthavn ideel, når der skal arrangeres forretningsrejse til den midterste del af Danmark.

 

OPLEV NATUR I VERDENSKLASSE

Udover kulturelle oplevelser og spændende attraktioner byder Midtjylland på natur i verdensklasse, blandt andet Limfjorden, der indbyder til en masse aktiviteter på vandet. Midtjylland giver dig mange muligheder for at give dig i kast med en aktiv ferie, når du planlægger rejsen med fly fra København til Midtjylland.

Hvad kan jeg opleve I MIDTJYLLAND?

På blot 30 min. kørsel fra Midtjyllands Lufthavn kan du nå både Viborg, Skive, Holstebro, Silkeborg og Herning, der alle byder på vidt forskellige oplevelser.

I Silkeborg kan du blandt andet gå en tur rundt om Silkeborg Søerne, eller møde de fantastiske dyr i AQUA,  Silkeborg Ørnereservat inviterer publikum indenfor i rovfuglenes fascinerende verden og i Labyrinthia er der rig mulighed for at få masser af motion til både hoved og ben, når du skal finde vej ud af labyrinterne.

Skive er mere kendt for sine mange flotte herregårde og fantastiske naturoplevelser, heriblandt muligheden for at se verdens største kalkmine – Mønsted Kalkgruber, en endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange.

Du kan finde flere spændende oplevelser i Midtjylland her.

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro, Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.