BORNHOLMS LUFTHAVN - KØBENHAVNS LUFTHAVN

På en almindelig uge flyver DAT over 50 gange mellem Bornholm og København. Flyvetiden er kun 35 minutter, så du sparer meget mere end blot tid.


Rejsen

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

Vi tilbyder følgende på vores flyvninger:


Booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.


Firmaaftale

Som pendler eller virksomhed tilbyder vi klippe- og månedskort. Det betyder at du nemt kan booke din billet via dit personlige login i vores bookingsystem.

Er I en virksomhed, med høj volumen i jeres rejseaktivitet, kan vi tilbyde jer en skræddersyet firmaaftale, der passer perfekt til netop jeres behov og ønsker. En DAT firmaaftale sikrer den største fleksibilitet, og de bedste priser på jeres flyvninger. Kontakt vores ruteafdeling for at høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde jer.


Der kører både bus og flytaxi direkte til døren i Bornholms Lufthavn, og i Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 26 min
Svaneke 32 min
Har du spørgsmål vedrørende rejsen kan du finde dem her eller ved at kontakte vores ruteafdeling. Såfremt der er behov for assistance i forbindelse med rejsen kontaktes ruteafdelingen også.

 

Find din rejse

    • + Rejs med børn