Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til Berlin

DAT flyver 2 gange om ugen mellem Bornholm og Berlin i sommeren 2020. Med en rejsetid på  1 time og 5 minutter er et besøg i storbyen Berlin det hele værd. 

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. 

 

Fordele når du flyver med DAT

 

Book nu

 

Flyveplan 2020

29Jun-09Aug

Uge 27 - 32

 

 

 

Rute

Afgang

Flight

Tors

Søn

RNN-TXL

09:20

DX97

X

 

 

15:15

DX97

 

X

TXL-RNN

10:55

DX96

X

 

 

16:50

DX96

 

X

 

 

Oplev Berlin 

Byen der har det hele. Hold storbyferie i Berlin, hvor du kan opleve spændende natteliv, fantastisk lokale mad, en rig historie, verdens berømte øl og opleve nogle af de bedste vidunderlige seværdigheder og museer i verden. 

Der er altid noget at lave og se, da der findes utallige begivenheder hver eneste dag -  hele året rundt.

TOP SEVÆRDIGHEDER I BERLIN

Brandenburg Tor er den største og den sidste bevarede byport i Berlin. Der var oprindeligt 18 byporte på den gamle toldmur, som bestod fra det 18. og hen til midten af det 19. århundrede. Brandenburg Tor har været et symbol og et vartegen for Berlin og Tyskland i mere end 200 år.

Reichstag er Tysklands parlamentsbygning. I dag er Reichstag nok mest kendt for sin imponerede glaskuppel, som giver besøgende en fantastisk udsigt over Berlin. Glaskuplen giver en 360 graders udsigt over Berlin og blev bygget under restaureringsprocessen. 

Berlinmuren er nok en af de meste ikoniske bygningsværker i verden. Muren var cirka 43 km. lang og 3,6 m. høj. Muren delte Østtyskland og Vesttyskland fra 1961 til 1989 hvor Berlin atter blev forenet. 

Du kan finde flere spændende oplevelser i Berlin her

Download Visit Berlin app

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

 

 

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører både bus og flytaxi direkte til Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.