Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til Aarhus

I sommeren 2020 flyver DAT mellem Bornholm og Aarhus. Flyvetid er kun på 1 time og 5 minutter.

Aarhus er kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020. Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. 

 

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

 Flyveplan 2020

29Jun-09Aug

Uge 27 - 32

 

 

 

 

Rute

 Afgang

Flight

Tors

Lør

Søn

AAR-RNN

11:30

DX66

 

X

 

 

13:10

DX66

X

 

X

RNN-AAR

09:45

DX65

 

X

 

 

11:40

DX65

X

 

X

Flyv med DAT til Danmarks næststørste by

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklasse, et bredt udvalg inden for shopping, interessant havneområde, strand og skov og samtidig er det landes højeste koncentration af studerende og dermed Danmarks yngste by.

Det gastronomiske niveau er også højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden. Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge - i Aarhus finder du det hele

I Aarhus finder du alt lige fra skøn natur, storbyoplevelser, lange kyster og strande, vilde aktiviteter, spændende kultur og fascinerende arkitektur – og i så rigelige mænger, at der både er til familien, kæresten, eller sammen med vennerne.

Find mere inspiration her.

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

TIL LUFTHAVNEN MED BUS ELLER TAXI

Der kører både bus og flytaxi direkte til Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.