Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Aarhus til Bornholm

I sommeren 2020 flyver DAT mellem Bornholm og Aarhus. Med en rejsetid på 1 time og 5 minutter er et besøg på solskinsøen pludselig blevet en nem beslutning.

Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca. Læs mere om kåringen her

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt.

Fordele når du flyver med DAT

 

Book nu

 Flyveplan 2020

29Jun-09Aug

Uge 27 - 32

 

 

 

 

Rute

 Afgang

Flight

Tors

Lør

Søn

AAR-RNN

11:30

DX66

 

X

 

 

13:10

DX66

X

 

X

RNN-AAR

09:45

DX65

 

X

 

 

11:40

DX65

X

 

X

FLYV MED DAT TIL BORNHOLM 

Bornholm er meget mere end Hammershus, rundkirker og røgerier. Øen har mange spændende seværdigheder, som er værd at opleve.

På Bornholm er man midt i den mest overvældende og smukke natur. Her kan man slappe af på Europas fineste sandstrande med krystalklart badevand og gå skønne vandreture i klipperne langs kysten.

Øen tilbyder også outdoor-oplevelser for alle. Du kan rappelle, cykle MTB, sejle havkajak og meget mere. Gennem årtier har kunsthåndværkere søgt mod øen, og øen har da også fået titlen som ’’World Craft Region’’ grundet den høje kvalitet i kunsthåndværket på øen. Og endelig bør en tur til øen inkludere nogle af de mange lokalt producerede madvarer og delikatesser og en tur i en øens gode restauranter.

Du kan finde flere spændende oplevelser på Bornholm her.

Download Destinations Bornholms App

Rejsetider til Aarhus Lufthavn

Aarhus 37 min
Randers 47 min
Viborg 1 time og 18 min
Silkeborg 1 time og 10 min

Transport til Aarhus Lufthavn

Nogle vil helst køre selv, og nyder friheden og at kunne sætte sig direkte ind i vante sæder - er du en af dem? Så har du måske brug for at vide noget mere om parkering​​. Andre vil hellere lægge ansvaret fra sig og udnytte, at der til hvert fly er tilknyttet en lufthavnsbus​​.

Billig lejebil med DAT

Bilen står klar, når du lander. DATs kunder tilbydes særpriser på lejebil på Bornholm. Når man lander i Rønne Lufthavn, kan man nemt hent sin lejebil og begynde at udforske øen.

Priser på lejebil på Bornholm er fra kr. 350 pr. dag. Book her

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.