Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Aalborg til KØBENHAVN

DAT flyver 34 gange mellem Aalborg og København. Flyvetiden er på kun 45 minutter, så uanset om turen står på forretningsmøde eller hygge i hovedstaden, er muligheden for billig og effektiv transport blevet langt mere tilgængelig.

Når du tager fly fra Aalborg, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Aalborg til København. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din flyvetur så behagelig som muligt. 

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

 

 

ERHVERVSPAKKER

Hvis du ofte flyver på en af vores ruter så har du brug for en aftale, der sikrer dig fuld fleksibilitet med hensyn til ombooking, afbestilling o.lign. Du har med andre ord brug for en erhvervsaftale, der giver gode fordele. 

Se vores ervervspakker her.

FLYV TIL KØBENHAVN – BYEN, DER HAR DET HELE!

København har, som Danmarks hovedstad, altid haft en næsten magnetisk tiltrækningskraft og et pulserende drive, der gør byen til en oplevelse i sig selv. Så når du tager med fly fra Bornholm til København, er det nok ikke kun en shoppingtur på Strøget, der trækker, men derimod det væld af muligheder og oplevelser som København kan byde på.

ET BESØG I KØBENHAVNS TIVOLI - HISTORISK – OPLEVELSESRIGT – MAGISK

Tivoli i København er som at træde ind i et eventyr. Som den næstældste park af sin slags i verden, venter nostalgiske øjeblikke rundt om hvert et hjørne. Magiske lys, verdensklasse koncerter og ikke mindst vidunderlige adrenalinsus sikrer dig og familien uforglemmelige minder, når i rejser med fly fra Bornholm til København.

Glem ikke at besøge Amalienborg Slot - kongehusets hjem, eller at gå en tur ned ad Strøget for at shoppe lidt, inden du vender snuden hjemad mod Solskinsøen igen.

Du kan finde flere spændende oplevelser i København her.

HISTORISK – OPLEVELSESRIG – MAGISK

Tivoli er som at træde ind i et eventyr. Som den næstældste park af sin slags i verden, venter nostalgiske øjeblikke rundt om hvert et hjørne. Magiske lys, verdensklasse koncerter og ikke mindst vidunderlige adrenalinsus sikrer dig og familien uforglemmelige minder.

HVAD KAN JEG OPLEVE I HOVEDSTADEN?

Der er nemlig ingen tvivl om, at København er fuld af oplevelser og byder på et væld af attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interressse.

  • Bliv videnskabsmand for en dag med et besøg på Experimentarium
  • Lær om stjernehimlen i Tycho Brahe Planetarium
  • Besøg dyrene i Københavns Zoo
  • Bestig Rundetårn, der er mest kendt for sin spiralgang der fører hele vejen op til udkigsplatformen, og desuden tager dig 34,8 meter over gadeniveau
  • Lær om Københavns historie på en af de guidede og populære Kanalrundfartsture
  • Besøg en af Danmarks største turistattraktioner, den lille havfrue, der byder de rejsende velkommen i Københavns havn
  • Besøg fristaden Christiania, et grønt og bilfrit område, der er bedst kendt for sit alternative samfund og ikke mindst hashhandlen på Pusher Street
  • Eller få en magisk oplevelse i den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli.

 

Rejsetider til Aalborg Lufthavn

Frederikshavn 46 min
Klitmøller 1 time 22 min
Randers 64 min
Skagen 1 time 14 min
Viborg 1 time 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Aalborg Lufthavn har flere daglige busruter til og fra lufthavnen og der kører både bus og flytaxi fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.