Må jeg bruge elektronisk udstyr ombord?

Du må medbringe det meste elektronisk udstyr, men det er forbudt for passagerer at benytte det udstyr, som indeholder transmitterende radiosendere eller modtagere, under hele flyvningen.

Sådant udstyr inkluderer, men er ikke begrænset til, radiostyret legetøj, walkie talkies, mobiltelefoner, satellittelefoner, computere med mulighed for forbindelse til mobilt bredbånd, WLAN (WiFi) eller Bluetooth.

Hvis det elektroniske udstyr har mulighed for at deaktivere sende/modtage funktionen, det såkaldte ”Flight mode” eller ”Flight safety mode”, så kan udstyret forblive tændt.

Brugen af elektronisk udstyr, som ikke indeholder sendere eller modtagere, kan være tændt under hele flyvningen. Dette udstyr inkluderer, men er ikke begrænset til, lommeregnere, kameraer, videokameraer, elektroniske spil og legetøj.

Der er dog en undtagelse, hvor alt elektronisk udstyr skal være helt slukket. Det gælder operationer hvor sigtbarheden er lav ved start og landing. Passagererne vil blive informeret om dette, hvis tilfældet skulle opstå, og om hvornår det elektroniske udstyr kan blive tændt igen.

Medicinsk udstyr, der er nødvendig for at opretholde den enkelte passagers fysiologiske funktioner, er tilladt på hele flyvningen og behøves ikke at slukkes ved operationer med lav sigtbarhed. Sådant udstyr inkluderer, men er ikke begrænset til, høreapparater og pacemakere.