Velkommen (tilbage) til København!

Velkommen (tilbage) til København!

Tiderne har ændret sig, siden du sidst besøgte København. Men den danske hovedstad – ligesom resten af Danmark – har tilpasset sig de nye tider, og derfor mener vi, at det er på tide at sige ”Velkommen tilbage til København!” 

Eller “Velkommen til København!” hvis det er første gang, du skal besøge København. 

I samarbejde med Hotel Alexandra i det centrale København er vi glade for at kunne tilbyde dig specielle priser på Oplev København.


Kilde: VisitCopenhagen

Hurtigt, praktisk og sikkert til København med DAT

Flyv med os fra Aalborg eller Bornholm direkte til Københavns Lufthavn. Når du ankommer til Københavns Lufthavn, skal du kun på en 20 minutters tog- eller metrotur til Hotel Alexandra. Se nedenstående oversigt for vores afgangstider og startpriser.

Fra

Til

 Varighed

Startpris envejstur

Aalborg

Copenhagen

50 min

245,- DKK

Bornholm

Copenhagen

40 min

333,- DKK

Hvis du klikker på BOOK NU , kan du indtaste din afgangslufthavn og rejsedatoer for at se alle afgangs- / ankomsttider, som du kan vælge imellem. Begynd at planlægge din Oplev København nu.

Din sikkerhed er vores største prioritet. Især under coronavirus-epidemien, er opmærksomhed omkring renlighed og hygiejne et vigtigt emne under vores daglige flyvninger. Du kan læse og se, hvor sikkert det er at flyve med os her.

Overnat i det centrale København på Hotel Alexandra

955,- DKK pr. nat for 2 personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad og 1 flaske champagne!

Når du træder ind på Hotel Alexandra, bliver du med det samme taget tilbage den danske designguldalder. Hotellets 61 værelser er indrettet med en særligt udvalgt samling af dansk design, og du kan være sikker på at finde noget fra din favoritdesigner.

Møblerne giver dig sammen med tapeterne, tekstilerne og alle detaljerne en oplevelse af at bo som en sand designconnaisseur i 50’erne og 60’erne.  

Hotellet er beliggende rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen, Tivoli og shoppinggaden Strøget, så det er den perfekte base at opleve Københavns attraktioner fra.

En god og sund morgenmad serveres i hotellets Restaurant Knøw.

Udforsk Hotel Alexandra på Instagram og Facebook.

Hotel Alexandra byder dig velkommen i et sikkert miljø. Vi følger myndighedernes og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at beskytte vores gæster og personale. Se mere her

Book dit ophold med kampagnekode: DAT

For DAT-kunder tilbyder Hotel Alexandra en speciel pris på 955, - DKK pr. nat for 2 personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad og 1 flaske bobler.

Tilbuddet gælder fra den 2. november og indtil den 23. december 2020.

Du kan booke dit ophold her og bruge Promo Coden "DAT" ved reservation. 

Attraktioner i København

For at få mest muligt ud af Danmarks livlige hovedstad skal du sørge for at planlægge din rejse. Visit Copenhagen tilbyder planlægningsværktøjer og anbefalinger til dit ophold:

Vi anbefaler dig også at købe et Copenhagen Card, så du kan spare penge på dine oplevelser i København. Kortet inkluderer adgang til 87 attraktioner og museer og gratis transport i Københavnsregionen. Du sparer penge, tid og besvær.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Hvis du har spørgsmål om flyvning eller ophold hos os, tøv ikke med at kontakte os.

DAT
Tel: +45 76 92 30 40
Email: kundeservice@dat.dk

  

 

Hotel Alexandra

Tel: +45 33 74 44 44
Email: reservations@hotel-alexandra.dk

 

 

Vind en tur for 2 personer med Hotel Alexandra og DAT!

Flyv med DAT fra enten Aalborg eller Bornholm direkte til CPH og oplev København, inklusiv en overnatning med morgenmad og en flaske bobler på det smukke danske designhotel, Hotel Alexandra. 

 

 

Vi trækker en vinder den 31. oktober 2020.
Turen kan anvendes indtil 31. december 2020.

Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord og snart som gæst! 


Kilde: VisitCopenhagen