Cabin attendant hos DAT

Vi flyver ingen steder uden dygtige cabin attendants, derfor er vi altid på udkig efter smilende og ansvarsbevidste personer. Her kan du læse om dine muligheder som cabin attendant hos DAT.

Ved ansøgning som cabin attendant bedes du udfylde vores online ansøgningsskema her

Karrieremuligheder i DAT

Det skal være udfordrende, udviklende og positivt at arbejde som cabin attendant hos os. Vores træningsniveau og krav er høje for branchen.

I DAT tager vi gerne de lidt skæve opgaver, som stiller store krav til vores folk. Som cabin attendant i DAT, er der god mulighed for at komme ud på spændende ad hoc-opgaver. Vi har blandt andet haft fly i Grønland, Canada, Beijing, Butan og i store dele af Afrika.

Jobbet som cabin attendant

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor den primære opgave vil være at sørge for vores passagerers sikkerhed og komfort i luften. Vi vægter kundeservice højt, og du forstår at sætte kunden i centrum samt at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker.

Stillingen fordrer gode engelskkundskaber og mindst et skandinavisk sprog flydende samt en god forståelse af de øvrige nordiske sprog.

Dine kvalifikationer

  • Et udadvendt og smilende væsen
  • Ikke bange for at tage ansvar
  • Kan bevare roen og arbejde effektivt i pressede situationer
  • Fleksibel i forhold til vagtplaner
  • Selvstændig, men også en god team player
  • Loyal og pligtopfyldende

Pension og rådgiver

Det er vigtigt for os som arbejdsgiver, at vores medarbejdere er sikret en ordentlig pensionsopsparing. DAT er medlem af Dansk Industri, og vi har valgt at følge pensionssatserne for det generelle arbejdsmarked i Danmark. Ud af et samlet pensionsbidrag på 12% betaler DAT de 8%. I pensionsordningen indgår også en sundhedsforsikring og livsforsikring. DAT har tilknyttet pensionsrådgivere, så du bliver vejledt i at få en skræddersyet pensionsordning, der passer til netop dit behov.

ID Rejser

DAT tilbyder sine medarbejdere og nærmeste familie, at købe stand-by billetter hos et bredt udvalg af flyselskaber.

Schedule i DAT

Fleksibilitet er en af vores kerneværdier. Vi flyver i hele verden, og er ikke kun begrænsede til faste ruter. Som cabin attendant i DAT vil din schedule være en blanding af ruteflyvning i Skandinavien, ad hoc-ture og flyvning på faste kontrakter.

Da opgaverne er meget varierede, har vi ikke en fast schedule, som for eksempel 5 – 3. Vi har i DAT en schedule, som bliver udsendt ugentligt, gældende for de næste tre ugers arbejde.

Vi kræver fleksibilitet af vores medarbejdere, og fleksibiliteten går selvfølgelig begge veje. Vi gør altid vores bedste for, at du får fri på dine ønskede fridage. Faktisk bliver ca. 95% af alle rimelige off-requests givet.

Læs venligst her, hvilke kvalifikationer, der kræves som Cabin Attenden hos DAT